Drottninggatan 184
Helsingborg

+46 707 471 029

Nyhetsbrev

Kom och lyssna på NBF:s kostnadsfria seminarier på Scanpack!

Nordisk Bioplastförening kommer att medverka på den stora förpackningsmässan Scanpack 2022, som äger rum 4 – 7 oktober på Svenska Mässan i Göteborg.

(2022-09-02) Förutom en egen monter (F01:06) kommer NBF:s medverkan på Scanpack att bestå av ett antal intressanta och kostnadsfria lunchseminarier, som alla äger rum på Pioneerscenen i F-hallen. Tanken med seminarierna och det späckade programmet är att åhörarna ska få en dagsfärsk och initierad uppdatering kring bioplaster och andra biobaserade material.

Inte mindre än 11 gratis seminarier kommer NBF att hålla på mässan! Samtliga seminarier äger rum runt lunchtid och de tre första mässdagarna (tisdag – torsdag) arrangeras tre seminarier varje dag och avslutningsdagen (fredag) blir det två seminarier.

NBF:s seminarier hålls efter varandra och det första börjar kl. 12.00. Varje seminarium varar cirka 20 minuter. Observera att på torsdagen (6/10) börjar första seminariet inte förrän kl. 14.00!

Bland föredragshållare och experter, som håller i seminarierna, finns representanter för företag och organisationer som Bioextrax, Helian Polymers, GAIA Biomaterials, Orkla Foods, Duni AB, Emballator Packaging Innovation, European Bioplastics, Trifilon och nord emballage.

Här finns ett komplett program för NBF:s seminarier på Scanpack 2022, som du kan läsa/ladda hem.

Jerry Pettersson/JP Press Agency © 2022
jp.press@jppa.one

Related Posts