Ingen EUBP-konferens i Wien – eventet blir virtuellt istället

Den pågående Corona-pandemin sätter som förväntat stopp för en fysisk upplaga av årets European Bioplastics Conference, som var tänkt att äga rum i december i Wien. Nu blir konferensen istället ett virtuellt event med ett späckat program med föredragshållare, diskussioner, paneldebatter, utställning, mm.

(2020-10-30) Den 15: e europeiska bioplastkonferensen i European Bioplastics (EUBP) regi kommer att äga rum online under tiden 30 november till 3 december. Efter konferensen kommer alla föredrag, sessioner, etc. att vara tillgängliga på begäran i 30 dagar.

EUBP skriver att genom att konferensen i år sker som ett virtuellt nätverksalternativ blir det faktiskt möjligt för ännu fler människor att deltaga. Genom att registrera sig till konferensen och dess aktiviteter kan besökarna – förutom att ta del av det späckade programmet med föredrag, paneldebatter, utställning, mm – även digitalt diskutera de senaste trenderna, nätverka med kolleger och utforska nya affärsmöjligheter, etc.

Vid den digitala bioplastkonferensen kommer arrangörerna att använda sig av de senaste toppmoderna online-funktionerna för att ge besökarna ett 360-graders perspektiv på branschen. Det kommer att bli möjligt för besökare att kommunicera med såväl varumärkesägare, producenter och beslutsfattare som med de akademiska och icke-statliga organisationer, som kommer att medverka på konferensen.

För företag, som vill medverka som utställare, kommer det också att bli möjligt att synas i virtuella montrar, uppbyggda enligt en grundmodell, som EUBP designat. (Bilden ovan)

”Att skapa och installera sin egen 3D-utställningslösning försedd med audiovisuella funktioner blir enkelt. De digitala montrarna kan förses med individuellt utformade visningsalternativ för logotyper, produktbilder, etc. och via klickbara länkar kan ´monterbesökarna´ få fullödig information om företaget, produkter, nyheter, etc”, uppgerEUBP.

En virtuell utställarmonter kommer också att ha en registreringsfunktion, som gör att utställaren – precis om vid ett live-evenemang – kan registrera vilka besökare, som utforskar montern vid en given tidpunkt.

Jerry Pettersson/JP Press Agency © 2020

All information om EUBP:s virtuella konferens (både för besökare och utställare) hittar du HÄR!

 

Related Posts