Drottninggatan 184
Helsingborg

+46 705 21 23 73

Nyhetsbrev

Hybridkonferensen bio!PAC äger rum i samband med interpack 2023

Snart är det dags för den stora förpackningsmässan interpack 2023 i tyska Düsseldorf och i samband med den arrangeras också konferensen bio!PAC 2023, som har fokus på bioplaster och förpackningar.

(2023-03-29) interpack 2023 äger rum 4 – 10 maj i år och datumen för bioplastkonferensen bio!PAC är 8 och 9 maj. Arrangören bioplastics MAGAZINE (i samarbete med Green Serendipity) utlovar ett digert program med deltagande av beslutfattare och experter från ett stort antal företag, organisationer, etc. som på olika sätt är verksamma inom bioplastområdet och bioplastbaserade förpackningar.

Experterna kommer att presentera sin senaste forskning och utveckling inom bioplaster och konferensen kommer även att behandla ämnen som konsumentbeteenden, tillgänglighet av jordbruksmark för råmaterial till bioplaster kontra mat och foder, mm.

Konferensen är varje dag uppdelad i tre sessioner med ett antal undersessioner och programmet pågår från 08.00 till ca 13.00 respektive dag. bio!PAC blir dessutom ett hybridevenemang, vilket innebär att alla föredragningar, etc. kommer att spelas in och göras tillgängliga för bekväm video-on-demand-visning i minst en månad efter evenemanget. Alla presentationer kommer också att finnas tillgängliga i pdf-form.

Mer information, program, talarlista, registrering, etc. HÄR!

Jerry Pettersson/JP Press Agency © 2023
jp.press@jppa.one

Related Posts